Webtechplanet.com Uw adres voor een betaalbare no nonsense website.

Webdesign

Aantrekkelijke vormgeving

Een bezoeker van een website beslist in heel korte tijd of hij een website verder gaat bekijken of niet. Daarmee bepaalt de layout voor een belangrijk deel het succes van een website. Een aantrekkelijke vormgeving is dus een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerpen van een website. We zorgen ervoor dat de vormgeving consequent wordt toegepast en dat het ontwerp aansluit bij uw huisstijl.

Uw websitebezoekers moeten eenvoudig de gezochte informatie kunnen vinden. We besteden daarom altijd veel aandacht aan een logische sitestructuur en een duidelijke gebruikersinterface. Desgewenst helpen we u om de teksten voor uw site op te stellen of aan te scherpen. Ook kunnen we de inhoud en grafische vormgeving van uw folders, visitekaartjes, briefpapier, facturen en andere huisstijlproducten verzorgen.

Low-budget

Ingewikkelde 'toeters en bellen' kunnen de kosten voor de ontwikkeling van een website flink opdrijven. Bij een bescheiden budget bekijken we samen met u welke 'toeters' u nodig heeft en welke 'bellen' u kunt laten vervallen om de ontwikkelingskosten van uw site zo laag mogelijk te houden. Juist daarom kiezen veel particulieren, starters, zzp'ers en kleine bedrijven voor Webtechplanet.

IT ConsultancyIT Consultancy